HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpieñ 30, 2009, 21:19:34 » |
|
Uprawnienia nadane. Zapraszam do czytania 
|
|
|
|
8 Kompania Piechoty Górskiej - Grupa paramilitarna
|
|
|
yarlan
KNJ

Wiadomo¶ci: 14
|
 |
« Odpowiedz #31 : Wrzesieñ 03, 2009, 19:26:57 » |
|
Uh.. przebrn±³em... Najpierw nie dosta³em mejla z potwierdzeniem rejestracji, pó¼niej has³o siê nie zgadza³o... no ale po bólach - uda³o isê  Czo³em wszystkim 
|
|
|
|
|
|
|
Raver
Zieloni

Wiadomo¶ci: 1
|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesieñ 10, 2009, 20:36:17 » |
|
Witam, mam na imiê Adam, spotkali¶my siê na milsimie w Szczyrku niestety nazwa wylecia³a mi z g³owy. Zaczynam ten w±tek dlatego ¿e szukam wraz z 3 znajomymi nowej grupy, a bardzo spodoba³a nam siê wasza organizacja i zgranie na tym milsimie. Chcia³bym siê dowiedzieæ jak przebiega proces rekrutacyjny, a tak¿e mój kolega ma pytanie odno¶nie miesiêcznych wydatków jakie u was trzeba ponie¶æ na szkolenia itp. tylko w przybli¿eniu oczywi¶cie. Jeste¶my z krakowa wiêc nasuwa siê nastêpne pytanie gdzie sa organizowane spotkania, i czy dzia³acie jako ca³o¶æ czy s± odrêbne grupy dla np. krakowa i bielso-bia³ej. Dziekuje z góry za odpowied¼.
p.s. Je¶li nie potrzebnie za³o¿y³em temat proszê moderatora lub administratora o przeniesienie.
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesieñ 11, 2009, 14:43:06 » |
|
Informacje na temat procesu rekrutacji i miejsc treningów s± dostêpne po otrzymaniu uprawnieñ - Zielony. W tym momencie powiniene¶ ju¿ je widzieæ. Dzia³amy wy³±cznie jako ca³o¶æ, nie posiadamy odrêbnych grup regionalnych. Niemniej kilku naszych cz³onków pochodzi z krakowa wiêc nie bêdziecie sami  Wiêkszo¶æ szkoleñ zewnêtrznych nie jest obowi±zkowa dla wszystkich cz³onków 8KPG w zwi±zku z czym mo¿na nie ponosiæ ¿adnych kosztów. Jednak je¿eli cz³onek 8KPG decyduje siê na jedn± z dostêpnych specjalizacji bêdzie musia³ liczyæ siê z kosztami rzêdu kilkuset z³otych w skali roku.
|
|
|
|
|
|
|
Amadeusz
Zieloni

|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesieñ 20, 2009, 22:42:47 » |
|
Witam. Proszê o dostêp do dzia³ów ukrytych. Chcia³bym sie czego¶ Wiêcej o Was dowiedzieæ. Pozdrawiam Amadeusz.
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesieñ 21, 2009, 09:32:49 » |
|
Prawa nadane. Mi³ego czytania.
|
|
|
|
|
|
|
Jaber
Zieloni

|
 |
« Odpowiedz #36 : Pa¼dziernik 02, 2009, 19:41:51 » |
|
Witka i ja siê zapisa³em z racji lokalizacji   to mnie cos tam nadaj panie HoHoL.
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #37 : Pa¼dziernik 04, 2009, 17:25:41 » |
|
Nadane.
Sorki ¿e tak pó¼no ale dopiero co wróci³em ze szkolenia u Ramaka.
|
|
|
|
|
|
|
Wredny_Petit
|
 |
« Odpowiedz #38 : Pa¼dziernik 06, 2009, 21:38:57 » |
|
Widzê ¿e wszyscy siê tu wpisuj± wiec ja te¿ to zrobiê i chcia³bym siê spytaæ czy jest szansa przyjêcia do waszej Kompani HoHol pisa³em ju¿ do Ciebie na gg Mam nadziejê na pozytywne rozpatrzenie mojej pro¶by:) Pozdrawiam Wredny nie zrzeszony:)
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #39 : Pa¼dziernik 07, 2009, 09:27:17 » |
|
Ja nie widzê przeszkód. Musisz siê pojawiæ na którym¶ z treningów wewnêtrznych. Zobaczysz czym siê zajmujemy i czy ci to odpowiada. Je¿eli bêdzie Ci pasowa³o a z naszej strony nie bêdzie zastrze¿eñ* to zostaniesz rekrutem. Wtedy zacznie siê dla Ciebie proces zdobywania niezbêdnej wiedzy. *Z zasady nie mamy zastrze¿eñ ale jeszcze nie zg³osi³ siê do nas 160cm/120kg facet po zawale wiêc pozostawiamy sobie t± furtkê 
|
|
|
|
|
|
|
eMAGie
KNJ

Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #40 : Pa¼dziernik 08, 2009, 10:25:08 » |
|
Witam Mag siê ³adnie z wami wita i zaraz znika. Korzystaj±c z drobnego przestoju w pracy i totalnego wyczerpania tematów do czytania wreszcie siê zarejestrowa³em. Pozdrawiam i ju¿ w weekend do zobaczenia w celowniku  moim oczywi¶cie 
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #41 : Pa¼dziernik 08, 2009, 10:27:34 » |
|
Nie mów hop 
|
|
|
|
|
|
|
voytec
Zieloni

Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #42 : Grudzieñ 11, 2009, 11:46:33 » |
|
hello, ti voytec z OPTIMI, prosze o uprawnienia..... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #43 : Grudzieñ 11, 2009, 13:50:14 » |
|
nadane 
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #44 : Styczeñ 06, 2010, 13:41:46 » |
|
Zmiana zasad rejestracji.
Upro¶ci³em system rejestracji do minimum.
Od razu po zarejestrowaniu u¿ytkownicy bêd± mieli dostêp do kolejnych dzia³ów forum.
|
|
|
|
|
|
|
|