Alul
KNJ

Wiadomo¶ci: 1
|
 |
« Odpowiedz #45 : Styczeñ 27, 2010, 02:12:53 » |
|
Witam Alu (KNJ) poproszê knj uprawnienia. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #46 : Styczeñ 27, 2010, 15:38:01 » |
|
Uprawnienia nadane.
|
|
|
|
8 Kompania Piechoty Górskiej - Grupa paramilitarna
|
|
|
Despero
|
 |
« Odpowiedz #47 : Styczeñ 30, 2010, 12:50:58 » |
|
Witam, zainteresowa³a mnie wasza dzia³alno¶æ, chcia³bym co¶ wiêcej o Was poczytaæ. Proszê o uprawnienia.
Pozdrawiam Despero
|
|
|
|
|
|
|
HoHoL
|
 |
« Odpowiedz #48 : Styczeñ 30, 2010, 19:33:35 » |
|
Od pocz±tku 2010 zarejestrowani u¿ytkownicy maj± od razu nadane odpowiednie prawa. Wy¿sze uprawnienia otrzymuje siê dopiero jako rekrut grupy.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
damian
szeregowy
Wiadomo¶ci: 1
|
 |
« Odpowiedz #49 : Marzec 12, 2010, 18:16:27 » |
|
Witam wszystkich mam na imiê Damian o waszej grupie dowiedzia³em siê od szwagra Maxa i szczerze mówi±c jestem zainteresowany przyst±pieniem do waszej ekipy... pozdro
|
|
|
|
|
|
|
|
Stan
szeregowy
Wiadomo¶ci: 3
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 18, 2010, 00:11:53 » |
|
Cze¶æ wszystkim.
Ja tu przede wszystkim w celach monitorowania dzia³añ i kalendarza 8KPG.
Do zobaczenia w polu.
PS. Piotras, to Ty by³e¶ tym DPMem na Czerwonej Taktyce o ile pamietam. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Castor Fiber
|
|
|
piotras
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 18, 2010, 08:38:47 » |
|
Tak to ja  Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2010, 08:49:36 wys³ane przez piotras »
|
|
|
|
|
Dymion
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 02, 2010, 16:43:56 » |
|
Cze¶æ. Jako ¿e nie znalaz³em lepszego miejsca, to chcia³bym siê przedstawiæ w tym temacie. Mam 40 latek i o ile nie jestem za stary to na pewno nie za m³ody ¿eby zacz±æ przygodê w waszych szeregach. ASG jest moj± ¶wie¿± pasj± i choæ zawsze by³em aktywny fizycznie, to w ostatnich latach czas wolny spêdza³em bardziej statycznie (fotelik, klawiaturka, monitorek). Czas to zmieniæ i od tego sezony zacz±³em je¼dziæ na "strzelanki" w okolice Krakowa. Fajna zabawa, ale za ma³o mi tego, wiêc za spraw± piotrasa, który gdzie siê da umieszcza linki do waszego forum, trafi³em tutaj i chcia³bym siê zmierzyæ z samym sob±. je¶li ma to znaczenie to dodam ¿e jestem z okolic Mys³owic. OK, to na razie tyle o mnie. Od czego powinienem zacz±æ...?
|
|
|
|
|
|
|
Shark
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 02, 2010, 16:57:45 » |
|
Witam w imieniu 8KPG Tutaj masz szczegó³y dotycz±ce rekrutacji: http://www.hohol.darmowefora.pl/index.php?topic=32.0Tam te¿ jest link do ca³ego procesu rekrutacji, rozpisanego krok po kroku..
|
|
|
|
Who Dares Wins
|
|
|
piotras
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 02, 2010, 21:42:36 » |
|
Witaj Dymoin na prawdziwym polu walki, czas klawiaturê daæ na bok :0
|
|
|
|
|
|
|
gumka
szeregowy
Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #56 : Sierpieñ 13, 2010, 17:03:29 » |
|
Witam Poznali¶my siê na ... Florydzie, je¶li pozwolicie to bym zagl±da³ czasem do Was prywatnie i ... s³u¿bowo z ramienia ASGeG Warszawa 
|
|
|
|
|
|
|
yellow1
|
 |
« Odpowiedz #57 : Sierpieñ 13, 2010, 17:06:06 » |
|
Poznali¶my siê na ... Florydzie, je¶li pozwolicie to bym zagl±da³ czasem do Was prywatnie i ... s³u¿bowo z ramienia ASGeG Warszawa  Witam  Cieszê siê ¿e siê u nas zarejestrowa³e¶, zapraszamy 
|
|
|
|
|
|
|
gumka
szeregowy
Wiadomo¶ci: 2
|
 |
« Odpowiedz #58 : Sierpieñ 13, 2010, 17:07:22 » |
|
Dziêki 
|
|
|
|
|
|
|
Czubaka
szeregowy
Wiadomo¶ci: 6
partyzant z dziada pradziada
|
 |
« Odpowiedz #59 : Grudzieñ 10, 2010, 21:06:58 » |
|
Siemanko, Czubaka tym razem nie z Millenium Falcona ale z FIA. Te¿ lubiê góry ale na szkoleniach militarnych nie by³em w górach za czêsto, co chêtnie bym zmieni³. Tymczasem pozdrawiam z delegacji w za¶nie¿onym Wiedniu. @Piotras (tak w³a¶nie dlatego nie ma mnie dzisiaj na kampanii cfog'wej)  ps. "poznali¶my" siê z Wami poniek±d na WTFaku 
|
|
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM fia.com.pl
|
|
|
|