8 KPG 8 KPG
Aktualności: Rekrutacja juÂż wiosnÂą 2013r.

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Marzec 15, 2025, 11:19:35

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Szpej juÂż mi wychodzi wszystkimi szparami z szafek...  (Przeczytany 4299 razy)
Jangi
8 KPG

2289020
Email
« : Styczeń 30, 2010, 17:03:16 »

Mam do sprzedania parĂŞ rzeczy co mi siĂŞ juÂż w szafie nie mieszczÂą, poza tym zbieram kasiorkĂŞ na nowÂą replikĂŞ, bo tĂŞ obecnÂą mam juÂż  pó³ roku

6 RealcapĂłw (30) firmy Star, replik magazynkĂłw Magpul P-Mag, lekko uÂżywane, lekko porysowane. PodajÂą bezproblemowo w emkach z body CA, PJ/BOYI, G&P, nie podajÂą w body King Arms (w tych testowaÂłem).
W Polsce te reale chyba nie sÂą dostĂŞpne. Oddam komplet za 100zÂł.

ÂŁadownica na 6 magazynkĂłw M4/M16 w systemie Molle firmy Diamondback Tactical w ukÂładzie 3x2. HamerykaĂąska, w 100% koszerna, wysoka jakoœÌ szycia.  Kupiona jako nĂłwka od SzaszÂłyka, uÂżywana tylko 2 razy. Kolor Olive Drab, klapy zamykane na rzep, magazynki zabezpieczone przed wypadaniem szerokÂą gumÂą oraz antypoÂślizgowym materiaÂłem ktĂłrym Âładownica obszyta jest od wewnÂątrz. NĂłwka kosztuje 38 dolcĂłw, ja oddam za 80zÂł. Acha - wejdÂą w niÂą teÂż 3 magi do AK-74.

Przeroœniêty hajkap do emki, rêcznie nakrêcany box na miliard kulek. Dosta³em w komplecie z któr¹œ z u¿ywanych replik. Nie wiem jaki ma "przebieg", wiem, ¿e dzia³a Nowy na taiwangunie stoi po 70, ja swój oddam za ... 20?

Dwie ma³o u¿ywane ³adownice do AK-74. Produkcja Miwo Military Lubliniec, materia³ i kolor: "poliester ciemny khaki", system Molle, typu CQB - czyli zapiêcie na rzep, klapê mo¿na odpi¹Ì, a magazynki przytrzymuje szeroka guma. Magazynki do M4/M16 te¿ da siê w nich przenosiÌ. S¹ w œwietnym stanie, bo by³y ma³o "ciorane". Zamiast p³aciÌ Miwo 35 za now¹, weŸcie ode mnie za 20z³/szt!

Chiùski Eotech 551 - dzia³a, ma dwa kolory plamki, jest w pe³ni regulowany pion/poziom/jasnoœÌ, miganiem plamki sygnalizuje nam ¿e jest g³odny (czyt. potrzebuje nowych baterii). Generalnie fajny, cool i z oznaczeniami, ma tylko dwa minusy - baterie s¹ na wyczerpaniu no i brakuje jednego imbusika (widaÌ na 3 miniaturce) mocuj¹cego tê tak¹ "os³onê", ale albo mo¿na j¹ zast¹piÌ œwie¿utk¹, albo po prostu olaÌ, bo nic a nic ten brak nie przeszkadza - os³ona siedzi pewnie niczym przyspawana, mankament jest czysto estetyczny. Sprzedajê, bo Krakmani œci¹gnêli Aimpointa Micro i ja muszê go mieÌ! Chichot
150zÂł

Kapelutek bush hat firmy Webtex w kamo DPM, typu "short brim" (skrĂłcone rondo, bardzo cool). O taki: http://www.vest.pl/product-pol-1433-Kapelusz-Bush-Hat-Special-Forces-w-maskowaniu-DPM.html Niestety - rozmiar S okazaÂł siĂŞ za maÂły na mojÂą ÂłepetynĂŞ.
20zÂł

TÂłumik Silesia-Factory, typu ECO 150x35mm. ÂŚwietnie tÂłumi i jest jak nowy, Âżadnej rysy etc. Gwint lewoskrĂŞtny 14mm wiĂŞc pasuje chyba do wszystkiego poza emkami G&P (prawoskrĂŞtny) i Gietami JG (13,5mm). Bardzo dÂżezi, no i polski!
40zÂł

Bateria Firefox NiMh 2000mAh, ma³y wtyk. Dosta³em w komplecie z któr¹œ z replik. Niestety sprzedawca bêdzie sma¿y³ siê w piekle bo nie wspomnia³ o tym, ¿e jeden z kabelków siê oderwa³. Batka generalnie dzia³a (jak siê ten kabel przytknie do ogniwa to którego powinien byÌ zamocowany, to replika strzela), ale nie umiem/nie mam mo¿liwoœci naprawienia tego na sta³e (lutowanie? silikon? gwiezdna plazma z Alfa Centauri?). Mo¿e komuœ siê chce a nie chce dawaÌ Krakmanom 130z³ za now¹.
30zÂł

Mniam! Chest Rig szyty przez Ktulha (PS TACTICAL GEAR) z cordury Nato Olive. Prawie jak nowy, uÂżyty na 1 milismie i 1 treningu. Jego 3 staÂłe kieszenie zapinane na rzep akceptujÂą po dwa magazynki do emek lub AK-74, a panele po bokach kaÂżdÂą kieszeĂą w systemie molle. Szelki z szerokiej, 5-centymetrowej podwĂłjnej taÂśmy z dodatkowymi D-ringami na niewiadomoco (to znaczy-cokolwiek chcecie ). Do tego fajna, zapinana na rzep wewnĂŞtrzna kieszeĂą na mapĂŞ lub rozkÂładĂłwkĂŞ Playboya. Jeden z lepszych jakie miaÂłem, ale czas na coÂś innego. Oddam za stĂłwkĂŞ!

Jednopunktowe szybkowyczepne zawieszenie taktyczne do dowolnej krótkiej repliki produkcji SPECOPS. Prawie nowe i bardzo fajne, ale IMHO niewarte 85z³ jakie krzyczy sobie za nie firma Kangura. Lepiej kupiÌ ode mnie za pó³ stówki, nie?

Dwójnóg mocowany na RIS, z atrakcyjnymi, sk³adanymi i regulowanymi szczup³ymi nó¿kami. Full metal, tylko "stópki" s¹ z twardej gumy. I to wszystko zaledwie za pó³ stówki!

Kurcze, mam jeszcze parê szpejów do opchniêcia, w tym 3 elektryki, magazynki do AK itd, ale ju¿ 16 i nie mogê siê spóŸniÌ na dzisiejsze przedsesyjne chlaùsko, wiêc opiszê je póŸniej. Jakby ktoœ chcia³ coœ obmacaÌ, to mogê zabraÌ na jutrzejszy trening

"You see, in this world are two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig."
8 Kompania Piechoty GĂłrskiej - Grupa paramilitarna
Shark
8 KPG

3049885
WWW Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 30, 2010, 17:18:18 »

Ja poproszĂŞ o zabranie kapelusza, jak wejdzie na mojÂą gÂłowĂŞ to zabieram..

Who Dares Wins
piok
VIP
*

« Odpowiedz #2 : Styczeń 30, 2010, 18:12:09 »

Nic nie kupiĂŞ ale miÂłego chlania .
HoHoL
Administrator

1026161
Email
« Odpowiedz #3 : Styczeń 30, 2010, 19:29:47 »

Jestem wstĂŞpnie zainteresowany eotechem. Zabierz na trening to sobie przymierzĂŞ.
Jak bĂŞdziesz sprzedawaÂł magi do kaÂłasza to teÂż byÂłbym chĂŞtny.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2010, 20:18:05 wysłane przez HoHoL » Zapisane

Roger
Moderator Globalny

« Odpowiedz #4 : Styczeń 30, 2010, 19:50:56 »

A ja bym siĂŞ moÂże skusiÂł na Âładownice do AK, bo to chyba te same co ja mam .
Jak bĂŞdziesz w stanie to przeczytaĂŚ po chlaniu to zabierz prosze Chichot

A odnoÂśnie tych elektrykĂłw to co masz ciekawego ?

Bo moja chiĂąska kupa zÂłomu zwana szumnie replikÂą znowu nie "Âśpiewa", a Âżona kasĂŞ blokuje i o AIMS-ie mogĂŞ narazie pomarzyĂŚ

« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2010, 19:54:54 wysłane przez Roger » Zapisane

MicHell
8 KPG

« Odpowiedz #5 : Styczeń 30, 2010, 22:48:26 »

weÂż teÂż ten dwĂłjnĂłg

MicHell
8 KPG

« Odpowiedz #6 : Styczeń 31, 2010, 00:51:30 »

no i moÂże te 6 szt magazynkĂłw do emki jak podejdÂą do mojej

Jangi
8 KPG

2289020
Email
« Odpowiedz #7 : Styczeń 31, 2010, 03:24:22 »

Okej, wszystkie szpeje juÂż spakowane.

"You see, in this world are two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig."
MAX
Gość
« Odpowiedz #8 : Styczeń 31, 2010, 20:33:41 »

Kurde juÂż wszystko wyprzedane Zawstydzony
Jangi
8 KPG

2289020
Email
« Odpowiedz #9 : Luty 02, 2010, 17:31:44 »

ZostaÂły - zawieszenie jednopunktowe Specops, chest rig PSTG, tÂłumik Silesia Factory, Âładownica Diamondback Tactical.
NiedÂługo dojdÂą nowe rzeczy
Komu miaÂłem wysÂłaĂŚ PW - wysÂłaÂłem.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: