Mam do sprzedania parê rzeczy co mi siê ju¿ w szafie nie mieszcz±, poza tym zbieram kasiorkê na now± replikê, bo tê obecn± mam ju¿ pó³ roku

6 Realcapów (30) firmy Star, replik magazynków Magpul P-Mag, lekko u¿ywane, lekko porysowane. Podaj± bezproblemowo w emkach z body CA, PJ/BOYI, G&P, nie podaj± w body King Arms (w tych testowa³em).
W Polsce te reale chyba nie s± dostêpne. Oddam komplet za 100z³.

£adownica na 6 magazynków M4/M16 w systemie Molle firmy Diamondback Tactical w uk³adzie 3x2. Hamerykañska, w 100% koszerna, wysoka jako¶æ szycia. Kupiona jako nówka od Szasz³yka, u¿ywana tylko 2 razy. Kolor Olive Drab, klapy zamykane na rzep, magazynki zabezpieczone przed wypadaniem szerok± gum± oraz antypo¶lizgowym materia³em którym ³adownica obszyta jest od wewn±trz. Nówka kosztuje 38 dolców, ja oddam za 80z³. Acha - wejd± w ni± te¿ 3 magi do AK-74.

Przero¶niêty hajkap do emki, rêcznie nakrêcany box na miliard kulek. Dosta³em w komplecie z któr±¶ z u¿ywanych replik. Nie wiem jaki ma "przebieg", wiem, ¿e dzia³a

Nowy na taiwangunie stoi po 70, ja swój oddam za ... 20?

Dwie ma³o u¿ywane ³adownice do AK-74. Produkcja Miwo Military Lubliniec, materia³ i kolor: "poliester ciemny khaki", system Molle, typu CQB - czyli zapiêcie na rzep, klapê mo¿na odpi±æ, a magazynki przytrzymuje szeroka guma. Magazynki do M4/M16 te¿ da siê w nich przenosiæ. S± w ¶wietnym stanie, bo by³y ma³o "ciorane". Zamiast p³aciæ Miwo 35 za now±, we¼cie ode mnie za 20z³/szt!

Chiñski Eotech 551 - dzia³a, ma dwa kolory plamki, jest w pe³ni regulowany pion/poziom/jasno¶æ, miganiem plamki sygnalizuje nam ¿e jest g³odny (czyt. potrzebuje nowych baterii). Generalnie fajny, cool i z oznaczeniami, ma tylko dwa minusy - baterie s± na wyczerpaniu

no i brakuje jednego imbusika (widaæ na 3 miniaturce) mocuj±cego tê tak± "os³onê", ale albo mo¿na j± zast±piæ ¶wie¿utk±, albo po prostu olaæ, bo nic a nic ten brak nie przeszkadza - os³ona siedzi pewnie niczym przyspawana, mankament jest czysto estetyczny. Sprzedajê, bo Krakmani ¶ci±gnêli Aimpointa Micro i ja muszê go mieæ!
150z³

Kapelutek bush hat firmy Webtex w kamo DPM, typu "short brim" (skrócone rondo, bardzo cool). O taki:
http://www.vest.pl/product-pol-1433-Kapelusz-Bush-Hat-Special-Forces-w-maskowaniu-DPM.html Niestety - rozmiar S okaza³ siê za ma³y na moj± ³epetynê.
20z³

T³umik Silesia-Factory, typu ECO 150x35mm. ¦wietnie t³umi i jest jak nowy, ¿adnej rysy etc. Gwint lewoskrêtny 14mm wiêc pasuje chyba do wszystkiego poza emkami G&P (prawoskrêtny) i Gietami JG (13,5mm). Bardzo d¿ezi, no i polski!
40z³

Bateria Firefox NiMh 2000mAh, ma³y wtyk. Dosta³em w komplecie z któr±¶ z replik. Niestety sprzedawca bêdzie sma¿y³ siê w piekle bo nie wspomnia³ o tym, ¿e jeden z kabelków siê oderwa³. Batka generalnie dzia³a (jak siê ten kabel przytknie do ogniwa to którego powinien byæ zamocowany, to replika strzela), ale nie umiem/nie mam mo¿liwo¶ci naprawienia tego na sta³e (lutowanie? silikon? gwiezdna plazma z Alfa Centauri?). Mo¿e komu¶ siê chce a nie chce dawaæ Krakmanom 130z³ za now±.
30z³

Mniam! Chest Rig szyty przez Ktulha (PS TACTICAL GEAR) z cordury Nato Olive. Prawie jak nowy, u¿yty na 1 milismie i 1 treningu. Jego 3 sta³e kieszenie zapinane na rzep akceptuj± po dwa magazynki do emek lub AK-74, a panele po bokach ka¿d± kieszeñ w systemie molle. Szelki z szerokiej, 5-centymetrowej podwójnej ta¶my z dodatkowymi D-ringami na niewiadomoco (to znaczy-cokolwiek chcecie

). Do tego fajna, zapinana na rzep wewnêtrzna kieszeñ na mapê lub rozk³adówkê Playboya. Jeden z lepszych jakie mia³em, ale czas na co¶ innego. Oddam za stówkê!

Jednopunktowe szybkowyczepne zawieszenie taktyczne do dowolnej krótkiej repliki produkcji SPECOPS. Prawie nowe i bardzo fajne, ale IMHO niewarte 85z³ jakie krzyczy sobie za nie firma Kangura. Lepiej kupiæ ode mnie za pó³ stówki, nie?

Dwójnóg mocowany na RIS, z atrakcyjnymi, sk³adanymi i regulowanymi szczup³ymi nó¿kami. Full metal, tylko "stópki" s± z twardej gumy. I to wszystko zaledwie za pó³ stówki!
Kurcze, mam jeszcze parê szpejów do opchniêcia, w tym 3 elektryki, magazynki do AK itd, ale ju¿ 16 i nie mogê siê spó¼niæ na dzisiejsze przedsesyjne chlañsko, wiêc opiszê je pó¼niej. Jakby kto¶ chcia³ co¶ obmacaæ, to mogê zabraæ na jutrzejszy trening